Йосип Броз Тито е една от най-големите конспирации на 20-и век.

...
Йосип Броз Тито е една от най-големите конспирации на 20-и век.
Коментари Харесай

Шок: Съществувал ли е Тито

Йосип Броз Тито е една от най-големите конспирации на 20-и век. Според учени от някогашна Югославия индивидът, управлявал федерацията с стоманен пестник, е незнайно менте и няма нищо общо с родения през 1892-а хърватски болшевик. Словенският професор Бостиан Марко Турк, асоцииран учител в Сорбоната твърди, че президентът и младият бунтовник са разнообразни хора, а подмяната е станала някъде след 1928-а година. Той поддържа теорията си с куп фотографии на младия и остарелия Тито, които съгласно него са напълно разнообразни хора. Нещо повече - оригиналът е най-малко с 30 см по-висок от двойника, цитира специалиста Лупа.бг.

Разсекретени документи от Централно разузнавателно управление на САЩ поддържат теорията на учения. Според отчет на сътрудника Джордж Питърсън от 60-те години жителите на някогашната СФРЮ живеят в неистина, а малцината, които са наясно с конспирацията, последователно биват отстранявани. 

Историкът Мирослав Тодорович, създател на няколко книги по тематиката, разкрива по сръбската Първа телевизия: " Твърдя, че Тито не е съществувал какъвто си го мислим и има различен човек, който е управлявал някогашна Югославия, " споделя той. Ученият твърди, че изследва диктатора от десетилетие и търси информация във всички международни архиви и родните места на Йосип Броз.  Мирослав прибавя, че никой не се е съгласил да прави ДНК разбор на Тито, макар " многочислените безапелационни доказателства за машинация ". „ Племенникът му Йоско ме съди за неистини. Преминах огромно тестване, което продължи две години. Оправдан бях и съдът бе безапелационен, че съм показал обстоятелства, които могат да бъдат потвърдени ", споделя Тодорович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР